Effects of a 55+ program on sickness absence in the food industry

TamPub

Näytä suppeat kuvailutiedot

dc.contributor.author Siukola, Anna -
dc.contributor.author Huhtala, Heini -
dc.contributor.author Virtanen, Pekka -
dc.contributor.author Nygård, Clas-Håkan -
dc.contributor.editor Nygård, Clas-Håkan -
dc.contributor.editor Savinainen, Minna -
dc.contributor.editor Kirsi, Tapio -
dc.contributor.editor Lumme-Sandt, Kirsi -
dc.date.accessioned 2012-06-17T20:15:48Z
dc.date.available 2012-06-16 09:20:56 -
dc.date.available 2012-06-17T20:15:48Z
dc.date.issued 2011 -
dc.identifier.isbn 978-951-44-8392-9 -
dc.identifier.uri http://tampub.uta.fi/handle/10024/66138
dc.language.iso en -
dc.publisher Tampere University Press -
dc.relation.ispartof Age Management during the Life Course : Proceeding on the 4th Symposium on Work Ability -
dc.title Effects of a 55+ program on sickness absence in the food industry -
dc.type fi=Artikkeli kokoomateoksessa | en=Article in compiled work| -
dc.identifier.urn urn:nbn:uta-3-447 -
dc.type.version fi=Kustantajan versio | en=Publisher's version| -
dc.subject.okm fi=Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys | en=Public health care science, environmental and occupational health| -
dc.administrativeunit fi=Terveystieteiden yksikkö | en=School of Health Sciences| -
dc.journal.volumepagerange 321-329 -
dc.oldstats 96 -

Viite kuuluu kokoelmiin:

Näytä suppeat kuvailutiedot